Pontus Wikström, bas
Utbildad i Träteknik vid Yrkeshögskolan i Karlstad, även Estet musik i Örebro på gymnasiet. Därefter 1 år i musik på folkhögskola i Örebro, klassisk inriktning saxofon. Tävlingsdansar i bugg och ska ev. börja tävla i fler danser.
Favoritlåt innan premiär: Bring Back That Leroy Brown
Bästa konsertminne: Final i körtävling i Estland 2007 med bl.a Lunds manskör. 

 

 

Klas Brohagen, bas
Arbetar till vardags på Karlstads universitet. Musikintresset odlas på fritiden, bland annat i Sångföreningen Manhem. Samlar på gamla svenska gitarrer, mest Bjärton.
Favoritlåt innan premiär: The show must go on
Bästa konsertminne: Lloyd Cole and the Commotions, Stockholms konserthus 1988.

 

Fredrik Sjöstedt, tenor
Utbildad vid musikhögskolan Ingesund samt för professor Erik Sæden i Stockholm. Har varit anställd i kören vid Kungliga Operan. Gör titelrollen i ”Love and War”, troligtvis den första animerade operan.
Favoritlåt innan premiär: The March of the Black Queen
Bästa konsertminne: Pat Metheny Group, Konserthuset i Göteborg, tror det var -89, tiden stod still och det har etsats fast i mitt minne!

 

 

Petter Brohagen, tenor
Tog i år studenten från Musiklinjen på Sundstagymnasiet och har tidigare sjungit med Norrstrands musikklasser. A Capella-sång ligger mig varmt om hjärtat.
Favoritlåt innan premiär: Bicycle Race
Bästa konsertminne: Kanye West i Slottsskogen, Göteborg  2011.

 

 

 

Marica Linde´, alt
Frilansande sångerska med dalaursprung. Har de senaste åren turnerat världen runt i föreställningen ABBA the Concert och är stolt medlem i hyllningsbandet P-Floyd.
Favoritlåt innan premiär: The March of the Black Queen har gått från den värsta till den bästa...
Bästa konsertminne: Peter Gabriels konsert Growing Up i Globen 2004 var en magisk kväll. En föreställning med otrolig scenografi och ljus och fantastiska musiker.

 

Sofie Rynefors, alt
Studerade ett år på Sundstagymnasiet i Karlstad, därefter bytte hon till en klassisk utbildning på skolan Lilla Akademien i Stockholm. Ni har kanske sett Sofie som liten sjunga barnmusik tillsammans med Kerstin Andeby. Nu är hon aktuell med en trio som framför Simon and Garfunkelmusik.
Favoritlåt innan premiär: Who wants to live forever.
Bästa konsertminne: När jag vid 10 års ålder fick se The Lion King på Broadway.

 

Johanna Zander, sopran
Har gått i musikklass och har precis tagit studenten från musikallinjen. Medverkade med bröderna Rongedal i Körslaget. Flertal skivproduktioner och turnéer med Kerstin Andeby och Peter Wanngren. Sjungit i flickkören Clavinova på plats i Karlstad och runt om i Europa.
Favoritlåt innan premiär: Who Wants to Live Forever
Bästa konsertminne: Teddybears Stockholm på ”Putte i Parken” 2010.

 

 

Annelise Rynefors, sopran
Har sjungit i kör så länge jag kan minnas. Medlem just nu i bla Wermlandsensemblen. Har studerat ekonomi vid dåvarande Högskolan i Karlstad och ledde då studentkören Söt Likör under några år. När jag inte sjunger finns jag till vardags på SBAB BANK:s ekonomi /finansavdelning.
Favoritlåt innan premiär: Good Old Fashioned Lover Boy – mysig med glimten i ögat
Bästa konsertminne: Kristina från Duvemåla feb -96 i Malmö.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter